Home

Inloggen

Banner

Aanwezig

Geen
bezoek ook Volmac op
Banner

In het museum...

Acties

Volmac43 offline PDF Print E-mail
Geschreven door Lex van der Helm   
vrijdag, 18 december 2009 12:20
Maar wij blijven wel gewoon online!
Laatst aangepast ( vrijdag, 18 december 2009 12:21 )
 
Reünie Volmac PDF Print E-mail
Geschreven door Lex van der Helm   
dinsdag, 06 oktober 2009 19:09
 en zie ook Foto's van de reünie
Laatst aangepast ( zondag, 25 oktober 2009 10:28 )
 
Volmac LinkedIn over de 400 leden! PDF Print E-mail
maandag, 29 september 2008 09:08
in korte tijd is de groep Volmac op LinkedIn gegroeid naar meer dan 400 leden, een groot succes! Dank aan iedereen voor jullie enthousiasme. Je kunt zelf oud-Volmaccers uitnodigen voor, stuur ze deze link: http://www.linkedin.com/e/gis/67743 (je kunt dit ook doorsturen aan mensen die nog niet op LinkedIn zitten!).

Het profiel van alle aanmelders wordt gecontroleerd op vermelding van Volmac, ontbreekt deze, dan wordt navraag gedaan wanneer de aanmelder niet voorkomt in ons namenbestand.

Voor het doorsturen van berichten aan de gehele groep faciliteer ik graag, het adressenbestand zelf wordt niet gedistribueerd, dit kan alleen gegenereerd worden door de groepsmanagers (Edgar Karel, Ger Aafjes en ondegetekende).

Met vriendelijke groet,

Michael Radt
Laatst aangepast ( woensdag, 07 januari 2009 22:07 )
 
Volmacazine Online PDF Print E-mail
Geschreven door Lex van der Helm   
woensdag, 01 april 2009 22:50

VolmacazineVanaf vandaag wordt een voorzichtig begin gemaakt met het online brengen van oude nummers van Volmacazine. Beschikbaar zijn alle nummers vanaf april 1987 - de tijd dat aandelen Groeifonds 2 van de hand gingen voor de spotprijs van 160 ouderwetse hollandse guldens en Taco Vrolijk benoemt werd tot Technisch Ontwerper bij Branche Woerden III.

Voor het online brengen moet er veel ontniet, gesneden, gescanned en nabewerkt worden. Dit maakt dat een en andere enige tijd in beslag zal nemen voordat alle oude nummers online te vinden zijn. Alle bestanden zijn voor geregistreerde bezoekers in te zien en ook te downloaden. De beschikbare serverruimte is beperkt, daarom is gezocht naar een bescheiden en niet optimale resolutie. 

Als je het digitale archief wilt raadplegen klik je op Archief in de menubalk boven in dit venster. Dank aan John May voor het beschikbaar maken van dit materiaal. Natuurlijk zijn we nog wel op zoek naar ouder en ander materiaal.

Laatst aangepast ( vrijdag, 10 april 2009 00:00 )
 
Welkom...

Onder de naam Volmac worden geen bedrijfsactiviteiten meer uitgeoefend. De rechtsopvolger van [[Volmac]] is Capgemini. Deze site heeft geen relatie met het bedrijf Capgemini, maar is zuiver bedoelt voor diegene die op zoek zijn naar informatie over het bedrijf Volmac, haar activiteiten of haar oud medewerkers.

Iedereen die ooit in dienst is geweest bij Volmac of een van de ongeveer 25 aan Volmac gelieerde bedrijven kan zich hier aanmelden als lid en gebruik maken van een aantal functies die voor bezoekers niet toegankelijk zijn. Deze site staat nog aan het begin. Jullie input, feedback en materiaal is nodig om er een echte interessante plek van te maken.

Het forum biedt een plek om met elkaar in discussie te gaan - bijvoorbeeld over hoe het vroegur beter was... Cool. Het forum is alleen toegankelijk voor geregistreerde deelnemers.

Alle geregistreerde deelnemers kunnen in hun profiel onder andere de gegevens van hun volmac-verleden vastleggen. Via de optie leden kunnen geregistreerde leden snel naar hun oude collega's en of bazen zoeken om te kijken of die de weg naar het 'nieuwe' volmac ook al gevonden heeft.

Nogmaals welkom en veel plezier!

de curator

 

 

[ reclame ]